Monday, 24 Jun 2019

Slots historia

Charles Fey uppfann det första spelautomaten sättet tillbaka 1895. Han fortsatte med att perfekt hans inledande innovation 1907, när han slagit sig med Mills Novelty Company som tillverkat ”Mills Liberty Bell”. Liberty Bell skisserat ett gjutjärn fall och hade ursprungligen gjutjärn fötter med tårna. I senare modeller var tårna skrotas och ersättas med utsmyckade inredda fötter. Maskinen – s reel remsor skildras spelkort kungen, drottningen och jack. Maskinen också ursprungligen hade en klocka som ringde när du träffar en vinnande kombination, men detta skrotades också. Det ursprungliga konceptet, var dock inte förlorade eftersom nu för tiden, moderna slots har en klocka att ring som indikator att en spelare bara har vunnit jackpotten. Denna ”Liberty Bell” är primära föregångaren till alla moderna amerikanska spelautomater som dess grundläggande design fortsätter att användas i mekanisk gaming enheter idag.

Den enkla mekaniska enheter med tre gammaldags hjulen håller 20 symboler har utvecklats till mikroprocessorstyrda enheter med upp till fem snurrande hjul håller hundratals symboler. 1910, Mills Novelty företaget introducerade en liten variation till Liberty Bell och kallade det den Operator Bell. Denna maskin hade en svanhals mynt post och innehöll de nu berömda frukt symboler, som fortfarande används i många av dagens ”s spelautomater. Dessa gjutjärn slots är tunga, väger över 100 pounds. Över var 30 000 av dessa maskiner gjort. Eran av gjutjärn maskiner slutade i 1915, när Mills införde spelautomater med billigare trä skåp. Det tidiga 1930-talet gjorde Mills nyhet företaget ett antal ytterligare förändringar för sin linje av spelautomater som revolutionerade branschen. Först, det utformat sina maskiner vara mycket tystare.

Att ”s varför dess 1930-talet maskiner benämns som den” tysta bell ”. Sedan infördes det en dubbel jackpot som försäkrade spelare som man kunde vinna två gånger i snabb följd. För att göra sina maskiner minnesvärd och lockande spelare, införde Mills en rad skåp design som var slående och färgglada, var och en med sitt eget tema. Först början 1931 var den lejonhuvud. I slutet av 1931, det var krig örnen och den Roman Head, och 1933, det var det slottet Front.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *