Monday, 24 Jun 2019

Utveckla ett Roulette System

 

Hur utvecklar man ett Roulette System
Varför behöver du utveckla ett roulette system? Roulette är helt enkelt ett av de svåraste spelen att vinna på. Det är verkligen ett riktigt chansspel. Men om du utvecklar ett system så har du den allra bästa chansen att faktiskt vinna spelet. Det kan vinnas över, vilket har visats om och om igen, men det är sannerligen inte enkelt.

Att Känna till Hjulen
Det finns två sätt att spela roulette på, ett har ett Amerikanskt hjul och ett har Europeiskt hjul. Hjulen och deras tillhörande bord skiljer sig något åt. På det Amerikanska hjulet finns det 38 fack, som innehåller svarta och röda nummer från 1 till 36, med de två extra numren 0 och 00. På det Europeiska hjulet finns det endast 37 fack, som innehåller röda nummer från 1 till 36, men skillnaden är att det endast finns 0 och ingen 00.

De allra flesta föredrar det Europeiska hjulet eftersom huset har en mindre fördel på 2.7% medan på det Amerikanska hjulet så har huset en fördel på 5.26%.

Bordet
Bordet består av samma nummer som hjulet, med några ytterliga utrymmen. Kom ihåg att den enda riktiga skillnaden mellan de Amerikanska och Europeiska versionerna är att den Amerikanska versionen har 00, medan den Europeiska versionen saknar detta nummer, och även detta syns på bordet.

Nummer 1-36 är synliga som röda eller svarta fyrkanter på bordet, med 0 och 00 (om applicerbart) på en sida av numren. På andra sidan kommer du att se tre fyrkanter som det står 2 till 1 på och längst ned på bordet (mittemot kortgivaren) kommer du att se 1:a 12, 2:a 12, 3:e 12, 1-18, jämnt, svart, röd, ojämnt, 19-36.

Allting utanför de röda och svarta numrerade fyrkanterna kallas outside betts och de röda och svarta numrerade fyrkanterna kallas inside betts.

Att utveckla ett Roulette System
Att utveckla ett roulette system innebär att lära sig om både inside och outside betting strategier och hur dessa kan påverka spelet och vinsterna. Det är viktigt att komma ihåg att roulette verkligen är ett chansspel, men om du utvecklar ett roulette system så kan du öka dina vinstchanser oerhört. Vissa väljer ett system där endast outside betts görs, medan andra spelar på nummer och dess placering på hjulet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *